
Jak na pohodové a rychlé domácí zavařování
17. červen 2015 - Rubrika: Komerční sdělení - Autor: Radek Štěpán - reaguj na článekKaždý z nás se těší na bohatou sklizeň ovoce. Jeho zpracování a následné zavaření či výroba marmelády již ale tak zábavné určitě nejsou. Aspoň v případě, že se rozhodnete pro standardní postup. Příprava marmelády skýtá mnohá úskalí. Typické je připálení nebo naopak nedokonalá konzervace a následné plesnivění směsi. I proto je vhodné zvolit zcela inovativní způsob s kuchyňským robotem Thermomix, jehož přednosti si představíme v následujících řádcích.
Ušetříte čas i peníze
Zavařování, příprav marmelád a vaření zaberou dlouhou dobu. Kuchyňský robot Thermomix vám celý proces vaření zkrátí na minimum, což povede k maximální úspoře času a také finančních prostředků, jež byste jinak vynaložili za elektrickou energii. Ubude vám i spousta zašpiněného nádobí. Kompletní proces přípravy marmelády nebo jiného pokrmu se totiž odehraje přímo v samotném přístroji. Ovládání je naprosto jednoduché. Na dotykové obrazovce si pouze nastavíte potřebné údaje a dále se nemusíte o nic starat.
Konstantní teplota samozřejmostí
Thermomix dokáže udržovat neměnnou teplotu, což jiný kuchyňský spotřebič nezvládne. Vy pouze nastavíte požadované stupně a nemusíte nic dalšího řešit. Vynikající je i možnost automatického míchání. Frekvenci si zvolíte dle potřeby a nebudete se muset o míchání dále starat. Přichycení směsi na dno nehrozí.
Recept na skvělou malinovou marmeládu
Budeme potřebovat na 4 porce:
- 1000 gramů malin
- 1000 gramů želírovacího cukru
Postup:
Nejprve si rozmixujte maliny. Stačit by vám mělo 5 vteřin na 5. stupeň. Následně přidáte požadované množství želírovacího cukru v poměru 1 : 1 a budete vařit 14 minut na 100 stupních Celsia při rychlosti 2. Hmota by po dokončení varného procesu měla být hustá. Po vychlazení bude ještě hustější. Pak už stačí jen naplnit čisté zavařovací sklenice a otočit je na víčka. Uschovat si marmeládu budete moci až po jejím úplném vychladnutí.

Autor: Radek Štěpán
Pedagog, copywriter, ghostwriter, internetový freelancer Kontaktovat jej můžete na Google+
[Nahoru ↑]
Vložit komentář
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!
Nenašli jste co jste hledali?
[Nahoru ↑]
Nejčtenější články
Jak vybrat zahradní párty stan

Uspořádat na vlastní zahradě oslavu anebo jen setkání lidí je bezesporu skvělé. Tedy alespoň v případě, že vám vyjde počasí! Pokud se ale nechcete ohlížet na to, jak bude venku, pak si můžete pořídit kvalitní párty stan, který vás ochrání před deštěm i nepříznivými povětrnostními vlivy. V současnost…
Kustovnice čínská sazenice a pěstování

Když se řekne sousloví zázračná čínská rostlina, pak si musíme nutně představit právě kustovnici čínskou označovanou jako Goji Berry. Její původ je ryze asijský a k nám byla donesena právě odtud. Když bychom měli být konkrétní, pak kustovnice goji pochází z velmi tvrdých a drsných podmínek. Díky svý…
Co potřebuje k pěstování gerbera v květináči

Pěstování gerber je určitě hodně oblíbenou činností mnohých milovníků krásných květin. Tyto krásné květiny jsou doslova ozdobou mnohých zahradnictví a prodejen s květinami. Jednou ze základních součástí sortimentu takovýchto obchodů jsou určitě jak klasické gerbery, tak i gerbery v květináči. Druhá …
Co u nás hledáte?
choroby rybízu druhy slepic hvozdík zahradní jak naložit maso na uzení jarní postřik meruněk jarní postřik švestek kdy sázet cibuli kdy stříhat ovocné stromy kozí rohy pěstování nemoci rybízu papriky kozí rohy pěstování pěstování marihuany postřik na švestky postřik švestek přesazování růží proč se slepice ozobávají sazeni brambor sázení cibule sazeni fazolí setí rajčat stavba udírny stříhání jabloní na jaře stříhání jabloní strihani ovocných stromu stříhání stromů tipec u slepic tůje a ovocné stromy výsadba cibule výsev majoránkyHints